WBIF Online Magyar Bajnokság 2020

Magyar online bajnokság 2020 kiírása és a nevezés ezen a linken érhető el: https://www.wbif.net/index.php?ausw_ausschreibung=117&lan_id=en&nav_id=21

A verseny 2020. február 24-én kezdődik, nevezési díja 25 Euro, melyből 10%-t a WBIF levon, a maradék összeg 100%-a, 50-30-20 arányban kerül visszaosztásra. Egy játékos 4 vereség után búcsúzik a versenytől. A verseny első három helyezettjének lehetősége lesz a WBIF Champions Cup versenyén, a 4-6. helyezetteknek pedig a European Cupon indulni.
A PR alapján első 6 játékos bekerül az online csapatba.
Ami fontos: mivel a WBIF komolyabb versenyi idéntől a BG Studio Heroes szerverén futnak majd (órával!), beleértve az online csapat bajnokságot is, ezért mindenkit kérnék, hogy a Heroes szerverén játszatok. Az órabeállításnál pedig a Wbif beállítást kell választani (1 perc / pont + 8mp delay). Aki még nem regisztrált Heroes-ra és benevez a versenyre, annak a GridGammon használt névével megegyező Heroes account kerül létrehozásra, melyhez jelszót az első bejelentkezésnél lehet megadni. Egyénileg is regisztrálhattok, ez esetben a létrehozott felhasználó nevetekkel frissítsétek a Wbif adatlapotokat. GridGammon is lehet játszani, de ha mérkőző felek egyike a Heroeson szeretne, akkor a Heroes-t kell használni. Javaslom próbáljátok ki a felületet a verseny előtt.

World Individual Online Championship 2020 (WBIF) –   https://www.wbif.net/index.php?ausw_ausschreibung=1091&lan_id=en&nav_id=21  
Idén először kerül megrendezésre az online világbajnokság 50 Euro nevezési díjjal, és 5 vereség lehetőségével, kizárólag a Heroes-on. Kezdés: 2020. március 1.

A WBIF versenyein való részvétel feltétele a 10 Euros éves díj befizetése.

Hozzászólások lezárva.