Sikeres hétvégét zártak a magyar backgammonosok

2019. március 22. és 24. között több nemzetközi versenyen szerepeltek magyar backgammon játékosok. Míg Baranyai János és Kiss Róbert Ferenc Csehországban vett részt egy meghívásos versenyen, addig Máté Richárd, Fehér Máté és Kovács Zoltán az angol nemzeti bajnokág első állomásán Claytonban járt.

Jobb oldalon Baranyai János és Kiss Róbert Ferenc

Csehországban az ezüst szín jellemezte legjobban a magyarok teljesítményét, hiszen három darab második helyet szereztek a versenyzőink. Baranyai János a főversenyen lett második, Kiss Róbert Ferenc eközben a Last Chance döntőjébe jutott be és szerezte meg élete első nemzetközi dobogós eredményét. A vasárnapi páros versenyben is remekelt a magyar páros, hiszen ismét egy második hely lett a jutalmuk.

Eközben Angliában is javában gurultak a kockák és remek eredményekkel képviselték Magyarországot a srácok. Fehér Máté Uli Koch párjaként játszott döntőt és szerezték meg a második helyet. Eközben Kovács Zoltán szerzett két dobogós helyet, hiszen a Napoleon Thropy harmadik helye mellett az egypontos versenyben ért el második helyet.

Jobb oldalt Fehér Máté

Gratulálunk minden részvevőnek és további sok sikert kívánunk!

Hozzászólások lezárva.